Wij leveren

Aandacht

Aandacht is de basis voor verbinding. Verbinding geeft bestaansrecht.

Welkom!

Om het bestaansrecht te behouden behoren organisaties continu de dialoog aan te gaan met hun klanten en medewerkers.  Die dialoog moet je gegund worden. Gunnen is een emotie en mensen gunnen alleen wanneer ze het goede gevoel hebben. Bij jou en je organisatie. Vertrouwen, vraagt Aandacht. 

testimonial-01.jpg

Werknemer Motivatie

Personeel dat niet gemotiveerd is presteert relatief slecht, is vaak afwezig, levert slechte service en gaat sneller op zoek naar een andere baan. Door aandacht in te zetten als een hulpmiddel om de zakelijke relaties te verbeteren, helpen wij u met het motiveren van uw werknemers.

testimonial-03.jpg

Business Boost

Ieder bedrijf dankt zijn bestaansrecht aan de business die het gegund wordt. Deze gun-factor komt voort uit de relatie tussen twee partijen. Door zakelijke relaties te verbeteren aan de hand van oprechte en persoonlijke aandacht helpt de Leverancier van Aandacht met het verhogen van deze gun-factor.

 

testimonial-02.jpg

Psychologie achter aandacht

Aandacht is essentieel voor het ontwikkelen van relaties met anderen. Onderbewust registreert ons brein de aandacht dij wij van een ander krijgen en vormt daarbij een positieve of negatieve associatie. Dit is de eerste stap naar een gezonde vriendschappelijke, romantische of zakelijke relatie.

 

Hoe wordt

Aandacht geleverd?

 • Persoonlijk 
 • Attent
 • Toekomstgericht
 • Saamhorigheid
 • Teamgevoel

Verjaardagservice

Al lijkt het simpel, een moment van aandacht op je verjaardag uit een onverwachte hoek heeft een zodanig sterk effect, dat dit nog altijd onze beste aanpak is voor het verbeteren van een zakelijke relatie. Vooral werknemers voelen zich onmiddellijk meer gewaardeerd en dit vertaalt zich in een hogere mate van motivatie. 

Team Events

Via de mail houden wij u op de hoogte welke concepten wij aanbieden om het teamgevoel te verbeteren. Deze uiteenlopende concepten zijn dusdanig ingericht dat deze de interactie bevorderen en een oprecht gevoel van attentie geven. Voorbeelden van zulke concepten zijn een online wijnproeverij of rondleiding door een bierbrouwerij, een virtuele stadstour of een bewegingssessie onder begeleiding van een professional. 

Bijzondere gebeurtenissen

Zodra er een bijzondere gebeurtenis op onze agenda verschijnt, grijpen wij dit moment graag aan om aandacht te leveren. Van Anti-Dieetdag tot aan de Wereld Bijendag. Van het einde van de Ramadan tot aan Kerst. Wij houden constant in de gaten hoe en wanneer we op een natuurlijke manier kunnen helpen met het verbeteren van relaties.

Ontvang vrijblijvend onze concepten in de mail

Wanneer u in ons bestand staat ontvangt u onze concepten in uw mailbox. Op deze manier wordt u vrijblijvend op de hoogte gehouden van onze laatste ideeën om aandacht te leveren en interactie te bevorderen. Op het moment dat u een concept ziet dat u aanspreekt ziet u direct de prijs en kunt u contact met ons opnemen voor een levering met maatwerk. Bekijk hier een voorbeeld van een van onze laatste nieuwsbrieven. 

Duurzaamheid

De Leverancier van Aandacht neemt duurzaamheid erg serieus en proberen op verschillende manieren bij te dragen aan een duurzame toekomst.

De relaties van deze organisaties ontvangen al aandacht

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en we bespreken wat we voor u kunnen betekenen en houden u op de hoogte van alle concepten en momenten die ideaal zijn om aandacht te schenken.

  Een plakje aandacht voor je relaties

  Worst

  Het boek ‘Worst’ gaat over klantrelaties onderhouden met Aandacht. Het biedt op heldere en onderhoudende wijze inzicht in de voordelen en valkuilen van relatiedenken

  Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen?