Wij leveren

Frank Louwers

Limbisch Systeem

Aandacht is essentieel voor het ontwikkelen van relaties met anderen. Onderbewust registreert ons brein de aandacht die wij van een ander krijgen en vormt daarbij een positieve of negatieve associatie. Dit is de eerste stap naar een gezonde vriendschappelijke, romantische of zakelijke relatie.

Werknemer Motivatie

Personeel dat niet gemotiveerd is presteert relatief slecht, is vaak afwezig, levert slechte service en gaat sneller op zoek naar een andere baan. Door aandacht in te zetten als een hulpmiddel om de zakelijke relaties te verbeteren, helpen wij u met het motiveren van uw werknemers.

Business

Ieder bedrijf dankt zijn bestaansrecht aan de business die het gegund wordt. Deze gun-factor komt voort uit de relatie tussen twee partijen. Door zakelijke relaties te verbeteren aan de hand van oprechte en persoonlijke aandacht helpt de Leverancier van Aandacht met het verhogen van deze gun-factor.

Hoe leveren we aandacht?

Aandachtpakketten Verjaardagen

Al lijkt het simpel, een moment van aandacht op je verjaardag uit een onverwachte hoek heeft een zodanig sterk effect, dat dit nog altijd onze beste aanpak is voor het verbeteren van een zakelijke relatie. Vooral werknemers voelen zich onmiddellijk meer gewaardeerd en dit vertaalt zich in een hogere mate van motivatie. 

Acties Bijzondere Dagen

Zodra er een relevante feestdag op onze agenda verschijnt, grijpen wij dit moment graag aan om aandacht te leveren. Van Anti-Dieetdag tot aan de Wereld Bijendag. Van het einde van de Ramadan tot aan Kerst. Wij houden constant in de gaten hoe en wanneer we op een natuurlijke manier kunnen helpen met het verbeteren van relaties.

Uiteraard is het belangrijk dat de aandacht persoonlijk is, daarom zal het ook per organisatie verschillen hoe we deze aandacht leveren. De Leverancier van Aandacht bespreekt samen met u hoe we het gewenste resultaat behalen. 

De relaties van deze organisaties krijgen al aandacht op hun verjaardag

De kracht van aandacht ervaren?

Productiviteit van werknemers verhogen, minder verzuim onder personeel,
een fijne werksfeer creëren of een zakenrelatie onderhouden.

Laat ons weten wat uw doel is van een verbeterde relatie en dan stemmen
we samen af hoe we dit gaan realiseren.

Wat zeggen onze klanten?

"Ja, is werkelijk super ontvangen. Schot id roos!"
Anoniem
Ondernemer
"We hebben heel veel, heel leuke reacties uit het personeel ontvangen."
Anoniem
HR-manager
"Veel positieve reacties, de gepersonaliseerde kaart doet het altijd goed!"
Anoniem
Manager
"Bijzonder zoveel spontane reacties wij op deze "aandacht" hebben gehad! Dat geeft de burger moed!"
Anoniem
Manager

Contact

Hennepstraat 9
5561AC Riethoven

Verjaardagservice
+31 6 28 35 00 80‬

Sales
+31 6 54 22 22 79

aandacht@leveranciervanaandacht.nl
KvK 56804628
NL 21 RABO 0128064897
BTWnr: 852310262B01