Partners

Bij de Leverancier van Aandacht geloven wij in het belang van samenwerking en streven we naar transparantie.

“Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success

Henry Ford

De NeuroOrganisatie

De NeuroOrganisatie is ons anker in de psychologie. Vanuit de kennis van het bewuste en het onbewuste brein brengt de NeuroOrganisatie heldere inzichten hoe gedragsverandering mogelijk en eenvoudig is.  

DialoogHuys

Het DialoogHuys organiseert dialoogtafels waar waardevolle relaties beginnen. Voordat Leverancier van Aandacht het onderhoud van deze relaties op zich neemt, initieert het Dialooghuys deze connecties eerst. 

EventGoodies

EventGoodies is een inspiratieblog dat bestaat sinds oktober 2014. Het is voor iedereen die een leuke relatiegeschenk of weggever zoekt voor een evenement.
EventGoodies is een gewaardeerde partner van de Leverancier van Aandacht in de permanente zoektocht naar gepersonaliseerde geschenken.

Bierbrouwerij Maltezer

Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer kent een rijke geschiedenis. Zo is in deze brouwerij, die voormalig stadsbrouwerij de Ridder werd genoemd, het lokale welbekende Ridder Maltezer bier gebrouwen. Samen met Maltezer organiseert de Leverancier van Aandacht online tours en proeverijen vanuit de brouwerij. 

Het begint bij communicatie

We zijn bereikbaar via deze social media kanalen