Zoeken
  • Frank Louwers

Boeien en Verbinden

Er zijn twee trends die voor iedere werkgever van belang zijn: de nijpende krapte op de arbeidsmarkt en een veranderde attitude van de medewerkers. Medewerkers kiezen meer en meer voor werkgeluk.


Hoe gaan we mensen aan ons verbinden?


Het aantal openstaande vacatures is in het tweede kwartaal van 2018 uitgekomen op een nieuw record. Eind juni waren het er 251.000; een toename van 16.000 ten opzichte van het eerste kwartaal. De krapte op de arbeidsmarkt gaat geld kosten. Bedrijven zullen omzet moeten weigeren in verband met een te kort aan mensen.


Uit het ADP-onderzoek 'Workforce view 2018' blijkt dat 53% van alle medewerkers hun salaris niet als grootste drijfveer ziet. Bijna 40% noemt contacten met collega’s en aandacht en waardering door management als sterkste motivator.

Het verhogen van salarissen lijkt dus niet per se een geschikt middel om mensen te behouden. Het faciliteren van aandacht voor elkaar en aandacht vanuit management is daarentegen een zeer effectief middel om mensen aan je verbinden. Helaas hebben veel organisaties dit nog niet goed op de kaart staan. Het Financieel Dagblad stelt zelfs: "Bedrijven laten geld liggen, blijkt uit internationaal onderzoek".


Leverancier van Aandacht en het DIET-effect

Mensen, jij, ik, ervaren aandacht pas écht wanneer deze persoonlijk is. Wanneer we zien

dat mensen (al dan niet met een beetje hulp) moeite hebben gedaan voor hen. Waarom? Het is een oerdrang. Wij mensen willen er toe doen. Bij Leverancier van Aandacht noemen we dit het 'DIET-effect': Doe Ik Er Toe. Wanneer je iemand het gevoel geeft dat hij er toe doet, is die persoon zelf veel sterker genegen tot affiniteit en loyaliteit.


Waarborg dat medewerkers op hun verjaardag aandacht krijgen, van collega's en management!


LvA faciliteert voor jouw organisatie de verjaardagen volledig, zónder het persoonlijke aspect uit het oog te verliezen. We kiezen samen met jullie een toepasselijk cadeau en stellen een persoonlijke boodschap op. Wij zorgen ervoor dat het cadeautje op de juiste dag thuis bij de mensen wordt afgeleverd. Wij zorgen ervoor dat de persoonlijke brief mét echte handtekening bij het cadeautje zit. Wij zorgen ervoor dat management een bericht ontvangt met welke medewerker die dag jarig is. Indien gewenst kun je een lijst opgeven van collega’s die wij eveneens via mail of sms op de hoogte brengen. Zo vergeet niemand meer een verjaardag!

Werk Kosten Regeling en AVG

LvA heeft een overeenkomst met de fiscus waardoor de verjaardagsgeschenken die wij namens jou versturen niet onder de Werk Kosten Regeling vallen. Dit lichten we graag persoonlijk toe. Ook voor de AVG en alle nieuwe regels voor de verwerking van persoonsgegevens hebben we een pasklare oplossing. Geen overbodige kosten of trubbels dus!


Faciliteer een verjaardagsfeestje

Het onderlinge contact tussen collega’s is van groot belang voor loyaliteit aan de organisatie. Daarom bieden we onze speciale Taartenservice aan, waarbij wij ervoor zorgen dat op de juiste dag én op het gewenste tijdstip een heerlijke taart bij de jarige op de afdeling wordt bezorgd. Met een leuke foto, een persoonlijke boodschap; alles kan. Een mooi contactmoment dat je als organisatie eenvoudig kan faciliteren.


Mensen verbinden aan je organisatie kan een tijdrovende en geldverslindende kwestie zijn, maar dat hóeft dus niet! Wij staan je graag terzijde met een passend en origineel advies voor ieder contactmoment. Neem gerust even contact op.


113 keer bekeken0 reacties

LVA is een zusteronderneming van

www.neuroorganisatie.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

LVA
Hennepstraat 9

5561 AC Riethoven

Verjaardagsservice

‭+31 6 28 35 00 80‬

Sales

+31 6 54 22 22 79

aandacht@leveranciervanaandacht.nl
KvK 56804628

NL 21 RABO 0128064897
BTWnr: 852310262B01